Árak és kézbesítés

AZ “SMV 2000 FESTŐTANODA” ONLINE KURZUSOK ÁR ÉS FIZETÉS OPCIÓI

Örülünk, hogy az “SMV 2000 Festőtanoda” (Special Method Version) oktatóvideója által szeretné fejleszteni festészeti tudását.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben három videót megvásárol és az elkészült képeket elküldi, oklevelet kap, melyben igazoljuk, hogy az Online kurzust elvégezte.

A. Megtekintési lehetőségek:

  • 1.Opció (5.000 Forint) A jelszóval védett videót online egy videó megosztó oldalon tekinthető meg. Az oktató anyag ilyenkor 3 hónapig korlátlan mennyiségben megtekinthető 5.000 Forintért. 
  • 2.Opció (10.000 Forint) Van lehetőség a videó Google Drive-on keresztül való elküldésére vagy postai úton Pendrive-on (ezt külön kell fizetni, nincs az árban), ebben az esetben letöltheti a videót és korlátlanul az Öné maradhat, vagy postán elküldjük Önnek, amelyik kényelmesebb. (A videó kereskedelmi szintű terjesztése nem megengedett.) Ebben az esetben az oktató anyag ára 10.000 Ft.

B. A fizetésnél két lehetőség közül választhat:

  • 1. Személyesen: Székesfehérváron vagy Budapesten
  • 2.Utalással: – A közleménybe kerüljön: az “Ön neve” és “Videó címe” szerepeljen.

Az összeg beérkezése után 1-2 napon belül küldjük a videóhoz tartozó kódot, videót vagy a csomagot. Az interneten megküldött videó megtekintéséhez és letöltéséhez természetesen internet szükséges.

 A videókból rendelhet egyet, néhányat vagy akár az összeset is egyszerre.

A videók megrendelése által hozzájárul a szükséges adatai kezeléséhez, amelynek menetéről és az Önt érintő jogairól a honlap alján található adatvédelmi szabályzatban olvashat részletesen.

Simon M. Veronika

A festőművész